Voeding

Zou jij ook wel wat slanker willen zijn? En gewoon meer energie willen hebben? Dan is dit je kans om daar wat aan te doen! 

‘Samen op weg naar een gezonde levensstijl’. 

10 weken lang gaan we aan de slag met een gezond voedingspatroon dat zo is opgebouwd dat je het heel goed voor langere tijd kan volhouden. 

Het programma heeft als doel je lichaam te ondersteunen met pure en onbewerkte voeding waardoor je fitter, vitaler, gelukkiger en slanker wordt!

Elke week ontvang je een voedingsschema en heerlijke verantwoorde recepten.

Leuke weetjes en tips & tricks komen langs. Ook wordt aandacht besteed aan meer balans in je hormonen. 

Programma

Het voedingsprogramma is goed te volgen en dat is fijn want je bent al druk genoeg met je werk, je gezin etc. Daarom doen we het ook samen! 

Ondersteuning vind je bij elkaar in de speciale Whatsapp groep en als extra duwtje in de rug krijg je persoonlijke coaching. Soms lukt het een dagje minder goed en dat is niet erg. Door er ontspannen mee om te gaan, houd je juist ook vol. 

Beweging

Het programma is voor iedereen geschikt. Heb je een medische aandoening of twijfel je of het programma geschikt voor je is? Vraag dan vooraf voor de zekerheid advies bij je huisarts. Naast een gezond voedingspatroon is voldoende beweging per dag heel belangrijk voor je fysieke en mentale gezondheid. 

Bij Petra sports kun je terecht voor personal (duo) training, bootcamp, yoga, interval hardlooptraining en vitaalfit. 

De combinatie van gezonde voeding en regelmatig sporten is de manier om gewicht te verliezen.

Balans

Ben jij ook op zoek naar de juiste balans tussen voeding en sport en sport jij nog niet bij Petra sports?  Dan betaal je eur 160,- voor het voedingsprogramma inclusief 3 maanden onbeperkt sporten! 

Het totale pakket houdt in: 

> 10 weken voedingsprogramma 

> 3 maanden onbeperkt sporten 

> tweewekelijks meet- en weegmoment 

> persoonlijke coaching 

> whatsapp groepsondersteuning 

> gezamenlijke afsluiting 

Sport je al bij Petra sports? Dan kun je natuurlijk ook het 10 weekse voedingsprogramma (excl. sporten) volgen voor de speciale Petra sports klantenaanbieding van eur 100,- . Doe je ook gezellig mee? Geef je dan op via 06-51193335 of info@petrasports.nl.

Je kunt op elk moment instappen om mee te doen!