Personal (duo) Training

Wil je meer energie, fit(ter) worden, beter in je vel komen? En vind je het lastig de discipline te vinden om zelfstandig te gaan sporten en is een sportschool niets voor jou? Dan is het sporten met een personal trainer iets voor jou!
Samen met jouw personal trainer bespreek je jouw doel zoals bijvoorbeeld afvallen, strakker lichaam, stressvermindering, vermindering van blessures, duurzame resultaten, het ontwikkelen van een gezonde levensstijl etc.
Wat je doel ook is, samen met jouw trainer wordt een trainingsschema samengesteld, gericht op jouw wensen en mogelijkheden. De training is iedere keer weer anders. Op deze manier blijft de training afwisselend en leuk maar door variatie ontvangt het lichaam steeds weer een nieuwe prikkel die het nodig heeft om te blijven ontwikkelen. Door de één op één training ontstaat sneller resultaat dan in een groepstraining. Je wordt nog meer gemotiveerd en uitgedaagd in deze training om het maximale uit jezelf te halen.
Petra sports hecht veel waarde aan juiste houding en techniek bij de uitvoering van de oefening om een veilige manier te bewegen. Hierdoor worden blessures voorkomen en worden zwakkere plekken in je lichaam juist versterkt.
Professionele en persoonlijke begeleiding zorgen ervoor dat jij gemotiveerd blijft en het belangrijkste is dat je op een leuke manier in beweging komt en met veel plezier traint!

Duo Personal Training

Sport je liever samen? Dan kun je kiezen voor duo Personal Training bij Petra sports. Train samen met je partner, vriend of vriendin of collega en bepaal samen jullie doelstellingen.