Over Petrasports


Mijn naam is Petra Michgels en ik woon met mijn gezin met veel plezier in Voorst. Ik heb altijd al graag gesport zoals hardlopen, fitness en paardrijden. Door mijn passie voor sport heb ik de opleiding FitVak! A en B Personal Training gedaan en een aantal jaren geleden ben ik begonnen bij een sportschool in Zutphen als LesMills BodyStep groepslesinstructeur, het geven van Fit & Vitaal lessen voor ouderen, Pilates, BodyShape (een combinatie van cardio, buik,- billen,- en benen), LesMills BodyBalance (een combinatie van tai chi, pilates en yoga) en hatha yoga

Het begeleiden van mensen naar een gezonder leefpatroon op het gebied van voeding en bewegen doe ik met veel enthousiasme. Naast het werken als zzp’er bij sportscholen en verpleegtehuis voor ouderen heb ik  in januari 2017 mijn eigen bedrijf Petra sports in Voorst gestart. Petra sports kenmerkt zich door haar kleinschaligheid en toegankelijkheid waar mensen elkaar ontmoeten en persoonlijke aandacht en focus op kwaliteit en veiligheid voorop staan.

Petra sports is de allround plek waar je fit wilt worden en staat voor je klaar voor personal training, small group training, bootcamp, hardlopen en yoga!

Gediplomeerd Personal Trainer, Nationaal erkende NL Actief diploma’s Fitnesstrainer A en Fitnesstrainer B, certificaat Sport & Voeding. Diploma’s erkend door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, deze bieden toegang tot het Nederlandse register Fitned.nl en het Europese register voor fitnessprofesionals Ereps.com.