Fit en slank het voorjaar in met Petra sports!

Zou jij ook wel wat slanker willen zijn? En gewoon wat meer energie willen hebben? Dan is dit je kans om daar wat aan te doen! 
Maandag 5 april start Petra sports met een speciaal programma: ‘Samen op weg naar een gezonde levensstijl’.
7 weken lang gaan we aan de slag met een gezond voedingspatroon dat zo is opgebouwd dat je het heel goed voor langere tijd kan volhouden. Het programma heeft als doel je lichaam te ondersteunen met pure en onbewerkte voeding waardoor je fitter, vitaler, gelukkiger en slanker wordt!

Elke week ontvang je een voedingsschema en heerlijke verantwoorde recepten. 
Leuke weetjes en tips & tricks komen langs. Ook wordt aandacht besteed aan meer balans in je hormonen. 
Voordat we echt beginnen op maandag 5 april, krijg je een paar dagen van te voren informatie om je goed te kunnen voorbereiden. 

Programma
Het voedingsprogramma is goed te volgen en dat is fijn want je bent al druk genoeg met je werk, je gezin etc. Daarom doen we het ook samen! Ondersteuning vind je bij elkaar in de speciale Whatsapp groep en als extra duwtje in de rug krijg je persoonlijke coaching. Soms lukt het een dagje minder goed en dat is niet erg. Door er ontspannen mee om te gaan, houd je juist ook vol. Weet dat je er niet alleen voor staat, samen gaan we deze uitdaging aan!

Beweging
Het programma is voor iedereen geschikt. Heb je een medische aandoening of twijfel je of het programma geschikt voor je is? Vraag dan vooraf voor de zekerheid even advies bij je huisarts.
Naast een gezond voedingspatroon is voldoende beweging per dag heel belangrijk voor je fysieke en mentale gezondheid. Bij Petra sports kun je terecht voor personal (duo) training, bootcamp, yoga, interval hardlooptraining en Vitaalfit. 
De combinatie van gezonde voeding en regelmatig sporten is de manier om gewicht te verliezen. Ben jij ook op zoek naar de juiste balans tussen voeding en sport? Sport jij nog niet bij Petra sports? 
Dan betaal je eur 135,- voor het voedingsprogramma inclusief 2 maanden onbeperkt sporten!

Het totale pakket houdt in:

• 7 weken voedingsprogramma

• 2 maanden onbeperkt sporten 

• wekelijks meet- en weegmoment

• persoonlijke coaching

• whatsapp groepsondersteuning

• gezamenlijke afsluiting

Klanten van Petra sports kunnen het voedingsprogramma volgen voor de prijs van eur 75,-
Doe je ook gezellig mee? Geef je dan op voor 1 april via 06 – 51 19 33 35 of info@petrasports.nl

Slank en fit het voorjaar in met Petra sports!