Bootcamp

Bootcamp is in groepsverband sporten in de buitenlucht onder begeleiding van een professionele trainer. Is binnen sporten in een sportschool niet jouw ding? Maar wil je wel fit, sterk, soepel worden en in de buitenlucht in beweging zijn? Dan is bootcamp de ideale oplossing.
De bootcamp trainingen bestaan uit korte stukken hardlopen en het doen van spierversterkende oefeningen in de natuur waardoor je uithoudingsvermogen verbetert en je voelt je energieker als je buiten actief bezig bent. De trainingen worden gegeven in de prachtige omgeving van Voorst waar voldoende uitdaging voor je klaar ligt. Door het gebruik van je eigen lichaamsgewicht en het benutten van natuurlijke obstakels die in de omgeving aanwezig zijn, denk bijvoorbeeld aan bankjes, stoepranden, boomstronken en hekken is bootcamp de ideale workout!


Ook wordt in de training regelmatig in tweetallen gewerkt zodat je elkaar kunt gebruiken en motiveren om bepaalde oefeningen uit te voeren. Bootcamp is voor iedereen en op elk niveau en plezier staat voorop!

Waarom bootcamp?

Met veel plezier sporten
Actief bewegen in de buitenlucht, ongeacht het weer gaat de training bijna altijd door
In groepsverband uithoudingsvermogen, spierkracht en coördinatie verbeteren
Fit en soepel worden en/of blijven
Op eigen niveau trainen
Afwisselende en uitdagende trainingen
Met enthousiaste en leuke mensen sporten
Door spieren divers te trainen, vergroot je de belastbaarheid en voorkom en/of verklein je blessures en gewrichtsklachten nu en op latere leeftijd
Sporten in de natuur werkt stressverlagend